Güçlükonak Anadolu Lisesi

Telefon : 0486 681 3040
Belgegeçer : 0486 681 3113
WEB https://guclukonakanadolulisesi.meb.k12.tr
Adres : YENİ MAH. 130 SK. GÜÇLÜKONAK ANADOLU LISESI BLOK NO 6 GÜÇLÜKONAK / ŞIRNAK
VİZYON : Her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır, 21. yüzyılın; Yaratıcı, Dünyaya uyumlu, Sorunlara çözüm getiren, Girişken, Yurtsever, Tam donanımlı, Üretken, Ahlaklı, Dinamik, Öğrenmeyi seven, Bireylerinin yetiştirildiği bir okul olmak.
MİSYON : Atatürk ilke ve düşüncelerini benimsemiş, Bireysel farklılıkların önemsendiği bir ortamda, Dünya’da ve Türkiye’de tercih edilen, ülke geleceğine olumlu katkılarda bulunacak, Üretken, Yaratıcı, Sorumluluk sahibi, Bilimsel düşünceyi ön planda tutan beyinleri; En gelişmiş öğretim yöntemleriyle birleştirilmiş, Teknoloji destekli, Yabancı dil ağırlıklı ve Dünya merkezli eğitim ile yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Yabancı Dil : İNGİLİZCE ALMANCA